Inviting Pair - So Easy, No Wonder Uyakufuna Is #1.

Bevara värmen

När man har ett hus så är det viktigt att man har en bra isolering så att man kan bevara värmen i huset och inte låta den försvinna ut.
Ja då är det bro om man ser till att ha en bra isolering så att det blir så pass varmt som möjligt. Så att man inte betalar i onödan.
Ja har man då ett dåligt isolerat hus så kan man i efterhand sätta in tilläggsisolering så att det håller sig vart. Det är ju väldigt smidigt att det är på det viset och att man kan få en varma temperatur hemma. Vilket är så värt det när vintern är här och man har det väldigt kallt ute, då är det skönt att veta att det är varmt hemma i alla fall.

Bra att det finns

Ja det är ju bra att det finns alternativ så att man kan tillsätta det om man behöver, det är ju många gamla hus som inte har så bra isolering och då är det ju toppen om man kan använda sig av att lägga till det i efterhand så att det blir så bra som det bara kan bli.
Ja man vill ju ha ett varmt och skönt hem och det är ju något som all borde få ha, och det kan man få om man har bra isolering för det behåller värmen hemma och gör att man slipper släppa ut en massa värme när man inte vill och behöver det egentligen. Så det kan verkligen vara värt att göra något åt det så att man slipper betala för en massa värme som man inte få något av, ma vill ju att det man ska få del av den värmen som man ändå använder för att värma upp sitt hem med. Och då är det bra med ett bra isolerat hus.